Ez a modell nagyobb lakótérrel és plusz hálószobával rendelkezik. A belső hasznos alapterület 70 négyzetméter. Opcionálisan kérhető két fürdőszobával és plusz erkéllyel.

Te hogyan képzeled el a tökéletes házat? Az otthonod megválasztásával a jövődről is döntést hozol. Napjainkban elengedhetetlen a rugalmasság ahhoz, hogy alkalmazkodni tudj a hétköznapok változó üteméhez, és ugyanez igaz a lakhatás kérdésére is. A tökéletes ház idomul a te életstílusodhoz miközben megfelel a modern elvárásoknak. Ezeket a fontos tulajdonságokat vette az figyelembe az olasz építész, Renato Vidal, amikor egy új építőipari sztenderdet vezetett be. Egy személyre szabható moduláris otthont tervezett, amely kíméletes a környezetével, könnyedén költöztethető, és minden igényt kielégít.

A képen látható moduláris designház a hagyományos építési metódusokat és a természetes anyagokat ötvözi a legkorszerűbb megoldásokkal, hogy valami egészen egyedivé váljon. A hagyományos téglaépítésű házak helyhez kötnek és korlátozzák a szabadságod. A Madihome modulház ezzel szemben hozzád alkalmazkodik, bárhol és bármikor minőségi életteret biztosít egy klasszikus építkezés nehézségei nélkül.

Valóban a mindennapjaidhoz tervezték ezt a sokoldalú ingatlant, még ha első ránézésre nem is tűnik többnek egy stílusos lakásnál. Egyedülálló formatervezésének köszönhetően azonban számtalan módon felhasználható. Ideális választás lehet házaspároknak vagy fiatal családoknak, de akár prémium nyaraló is kialakítható belőle. Talán éppen neked tervezték a Madihome Family modellt.

Madihome Familyadatlap

A kétszintes készház belső hasznos alapterülete 70 négyzetméter. Odabent mindent megtalálunk, amit elvárhatunk egy modern otthontól. A földszinten egy tágas 38 négyzetméteres nappali és konyha, valamint egy kompakt fürdőszoba fogad minket. Az emelet esetén kétfajta elrendezésből választhatunk. Az alap elrendezés szerint a két hálószobán kívül egy gardrób kapott helyet, míg az extra elrendezést választva a nagyobb hálószoba részből egy fürdőszoba és egy zuhanyzó helyiség kerül leválasztásra. Hőszabályozó berendezések és energiatudatos led világítás vezetnek végig a letisztult atmoszférán. Bár felszereltségét tekintve nem ér meglepetés, a kulcsrakész Family egy moduláris otthon sok titokkal. Mi teszi különlegessé?

A beltéri harmónia receptje mindig is több volt az egyszerű funkcionalitásnál. Egy otthon a lakói köré épül és minden részletében igazodik az életvitelükhöz. Az olasz design megálmodói azt szeretnék, ha mindenki megtapasztalná, milyen sokat jelent egy valódi otthon. Különleges A-frame modulokból épül fel az ingatlan, amelyek egyszerűen kombinálhatóak. Megszámlálhatatlan lehetőségeket rejt ez a néhány épületelem. A Madihome Family alapvetően 4 modulból épül fel, viszont további egységekkel bővíthető akár utólag is. Még a legegyszerűbb esetben is 17 négyzetméter nettó hasznos alapterülettel bővül az élettér. Emellett kiegészíthető egy földszinti terasz- és egy emeleti erkély modullal, amíg a második szinten beszerelhető egy újabb fürdőszoba és egy zuhanyzó is.

Nem csupán az arányokat és az elrendezést szabhatod meg. A saját elképzeléseid nagy szerepet kapnak a Madihome mérnökeinél, a formatervezett modulház még a stílusában is téged tükröz. Sok különböző anyag és színárnyalat közül válogathatsz a tető, a homlokzat, és a nyílászárók megválasztásakor. Válassz a célodhoz leginkább megfelelőt, az enteriőr természetes fa felületeiről és a padlózatról pedig dönts ízlésed szerint. A készház így sokkal több, mint egy funkciókkal ellátott, praktikus épület, hiszen az egyéniségedhez szóló esztétikát képvisel.

Gyors és egyszerű telepítés

Amint elkészültek az elemek, csupán a szállítás és a helyszíni munkálatok maradnak. Az A-frame modulokat úgy tervezték, hogy könnyen hordozhatóak legyenek. Ha megérkeztek az ideális telekre, a telepítésük és hálózatra kapcsolásuk mindössze néhány napot vesz igénybe az egységek méretétől függően. Ezután azonnal költözhető az instant ingatlan. Az innovatív installálási rendszer magáért beszél. Az alábbi videó felülmúlja azt, amit eddig hittél az otthonteremtésről.

Az innovatív ingatlan, ami nem igényel alapozást

Ahogyan korábban is írtuk, a Madihome Family nem igényel alapozást. Egy teljesen környezetbarát megoldás, a talajcsavar technológia gondoskodik a földrengés-biztos készház alapjairól. A művelet kevesebb, mint 8 órát igényel. Az egyszerűen fölbe hajtható talajcsavarok megkímélik a telked természeti értékeit. Az egyedi élő- és növényvilág biztonságban marad, és a megbízható talajcsavarok nem bomlanak le. Ugyanilyen könnyedséggel kihajthatóak a földből amikor csak szeretnéd, így az A-frame modulokkal bármikor új tájakra költözhetsz.

A kulcsrakész álomház A++ energiaosztályú. Igen kicsi az ökológiai lábnyoma, ebből adódóan a fenntartási költségei is kedvezőbbek. Napelem rendszer és hőszivattyú rendszer hozzáadásával nullához közeli rezsivel élvezheted ezt a természetes stílusú otthont.

Típusházak

A Madihome moduláris házakból több típus is elérhető. Mindegyik modellnek más az erőssége. Válassz a céljaidnak megfelelő típust vagy indíts már most egy kalkulációt.

megnézem a típusokat kalkulációt indítok

A technológia fejlődésével a számtalan lehetőséged nyílt, hogy javíts a mindennapi életed színvonalán. A Madihome modulházakkal a te kezedben van a szabadság, hogy a személyes ízlésedhez igazítsd a környezeted. Az energiahatékony otthonod veled együtt változik és új helyszínekre szállítható. A minőségi, mégis fenntartható kényelem most mellébeszélés és kompromisszumok nélkül elérhető mindenki számára.

Köszönjük, hogy elolvastad!

Oszd meg másokkal is, ha tetszett!

Olvass még több cikket