Környezetbarát, egyedi kerámiaházak

Kerámiaház akár 6 hónap alatt

tudj meg többet

A kerámia kompozit házak legfőbb előnyei

környezetbarát, gazdaságos, energiahatékony

Gyors kivitelezés

Az előre elkészített részeknek, az átgondolt építési módszernek és a nedves eljárások kizárásának köszönhetően az építkezés kezdésétől néhány héten belül szerkezetkész épületet adunk át.

Kiváló árfekvés

Pontosan számítható költségek, az építkezés több részletben való finanszírozása, energia- és idő megtakarítás a kivitelezés leegyszerűsödése miatt.

környezetbarát technika

A kerámia kompozit házak falazata természetes anyagokból készül, optimális tulajdonságokkal az emberi egészségre nézve. A főfalak 100%-ban környezetbarát anyagokkal vannak szigetelve.

Mit jelent a kerámia kompozit ház?

Miből készül és miért előnyös?

A kerámia alapú anyagokat ősidők óta használják az építkezésben. Valójában a tégla is kerámia alapú. A kerámia kompozit házak falazata gyakorlatilag nagyon hasonló összetételű, mint a tégla. A kerámiafalakat úgy is elképzelhetjük, mintha az egész fal egyetlen tégla lenne.

A kerámia kompozitból egész falakat tudunk öntési technológiával előállítani. Így amíg egy hagyományos téglaháznál 3000 db téglát kell egymáshoz ragasztani, addig kerámia kompozit ház esetén ugyanezt az épületet fel tudjuk építeni 25 db előre gyártott elemből.

A kerámia kompozit házaknál nincs annyi kötés, habarcs és nincsenek vegyianyagok. A kerámia falaknak köszönhetően jelentősen javul az épület minősége, az építési folyamat sokkal gyorsabb és összességében sok időt, költséget és fejfájást spórolhatunk meg magunknak.

A kerámia kompozit ház olyan, mint a tégla, csak sokkal előnyösebb tulajdonságokkal.

legyen kerámiaházad idén reális áron!

Rövid határidővel reális áron

A magyarországi piacra vezetés időszakában 250.000 Ft/m² nettó ártól vállaljuk egy átlagos családi ház szerkezetkészre építését (1-es készültségi fokon). Kalkulátorunkban add meg az általad megálmodott ház paramétereit és kérj kalkulációt. Számolj velünk! 

Kerámiaház kalkuláció

kérj kalkulációt néhány adat megadásával

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérj ingyenes konzultációt

Telefon

+36 70 416 4006

email címünk

info@realhouse.hu

facebook oldal

Kövess minket »

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Email: info@realhouse.hu

Telefon: +36 70 416 4006

Cím: 2000 Szentendre, Dózsa György út 87.

Nyitva tartás: H-P: 9:00 - 15:00.
Ezen kívül időpont egyeztetés után!