Sinergo technológia

Igényes design + zéró energiaszint

Készültség
kulcsrakész
Gyorsaság
normál
Árfekvés
közepes
Energia
passzív
Egyediség
számos variáció
Design
formatervezett

Családi ház fűtési költség nélkül

A SINERGO a zéró energiaigényű moduláris passzívházak úttörője. Az épületek a passzív ház építési elveinek megfelelnek, ami a legmagasabb építési minőséget jelenti.

A moduláris épületelemek milliméter pontosságúak, az épületek minden egyes eleme modern, egyedi tervezésű, valamint környezetbarát.

Nagy ablakok, kiváló hang- és hőszigeteléssel

Az ablakok olyanok, mint a napkollektorok, amelyek fűtik a szobákat télen, tavasszal és ősszel; nyáron pedig megakadályozzák, hogy a ház túlmelegedjen.

A kiváló hőszigetelés, hőhidak nélküli épületszerkezetek, az épület légmentessége és különösen a meleg ablakok állandó hőmérsékletet biztosítanak a ház minden sarkában, akár egy ablak mellett is, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -10°C!

Energiahatékonyság mesterfokon

A Sinergo passzívház tervezésénél PHPP energiamérleg-számításokat végezzük, amelyek során az alábbiakat vesszük számításba: az épület összes geometriai adatait, termikus és fizikai tulajdonságait, anyagait, a házfelhasználókra vonatkozó adatokat, a fűtést és a szellőztetőrendszer paramétereit, az épület tájolását, éghajlati adatokat.

Típusházak

A Sinergo passzívházakból több típus is elérhető. Mindegyik modellnek más az erőssége. Válassz a céljaidnak megfelelő típust vagy indíts már most egy kalkulációt.

megnézem a típusokat kalkulációt indítok

Gyártói és forgalmazói információk

A Sinergo moduláris passzívházainak kizárólagos magyarországi forgalmazója a Real House Kft. A Sinergo passzívházak nemzetközileg is elismert tervezője a Lettországi SIA DOMINO HOMES. További információkért látogasd meg a Sinergo hivatalos weboldalát és közösségi oldalait.

Sinergo weboldal facebook instagram

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérj ingyenes konzultációt

Irodánk

Szentendre, Dózsa György út 47.

email címünk

info@realhouse.hu

facebook oldal

Kövess minket »

Várunk szentendrei irodánkban

Ingyenes tanácsadás előre foglalt időpontban

Nyitvatartás:

Hétfő–péntek: 8:00–16:00
Szombat: 8:00–12:00
Vasárnap: zárva

Rendkívüli működési rend:

Az építkezések továbbra is folyamatban vannak (a kereskedelmi áruforgalmat sehol sem szüneteltették Európában) de az iroda home office-ból működik tovább. Kivétel péntek, akkor nyitva tartunk, de lehetőség szerint akkor is előzetes időpont egyeztetés szükséges a várakozások elkerülése végett.

Real House Kft. iroda címe:

2000 Szentendre, Dózsa György út 47.

Útvonaltervezés

Kérdéseiddel keresd kollégáinkat:

Gaál Sándor
Gaál Sándor
+36 30 966 4933
Vaskó Tibor
Vaskó Tibor
+36 70 945 2075
Molnár Attila
Molnár Attila
+36 30 270 6821
Fiala Máté
Fiala Máté
+36 30 856 0036
Berczi Tamás
Berczi Tamás
+36 70 285 3877